254829792_702863940891565_174591670822158223_n

Pia Anholm Salomonsen

Mit navn er Pia Anholm Salomonsen. Jeg er personlig træner med mere end 30 års erfaring inden for mit felt.

Som personlig træner sætter jeg en dyd i at gå i dybden med din baggrund og dine mål, så vi sammen kan tilrettelægge en løsning, som matcher dine mål. Jeg vil præsentere gode træningsstrategier for dig og rådgive dig om kost, som kan fungere i en presset hverdag. Metoderne, som jeg bruger i forbindelse med din træning, har jeg prøvet på egen krop. Jeg træner kun to til tre gange om ugen, og spiser efter de samme, enkle principper, som jeg vil præsentere dig for. Du behøver derfor ikke at nægte dig selv dine livretter. Det handler blot om, at du skal tænke dig om og tage ansvar for din egen krop og din livsstil.

YOU CAN DO-IT!

Mine unge år

Da jeg var yngre dyrkede jeg karate, fitness og holdtræning for at komme i form og være slank. Jeg begyndte hurtigt at dyrke det mere og mere intenst, for træningen holdt mig ikke blot i form – den gjorde mig lykkelig. Der var ingen grænser for, hvilke af livets mørke sider, jeg kunne komme igennem, fordi jeg havde min træning, som jeg støttede mig til og brugte til at koble fra.

Successfuldt liv

Et succesfuldt liv er endnu en af gevinsterne ved træning. Træningen har ført mig succesfuldt og sikkert igennem livet. Jeg vidste derfor hurtigt, at det skulle blive min levevej. Jeg mærkede en passion, en motivation og interesse omkring træning, som jeg aldrig havde følt før. Det førte mig endvidere igennem mange fantastiske uddannelser som Life Coach, erhvervscoach, personlig træner, fitnessinstruktør samt aerobic- og holdinstruktør i større fitnesscentre i Aarhus.

Min erfaring

35
Års erfaring som personlig træner
2489
Glade kunder
26230
Kilo kropsfedt er smidt

If you can dream it,
you can do-it.

Kontakt mig nu!

Tiden er inde til, at du skal tage dit helbred seriøst. Kontakt mig i formularen nedenfor – så hjælper jeg dig på vej.