Personlig træning

At vælge en personlig træner er en investering for dig og din krop. Det er en investering, som vil gavne dit helbred og din livsstil. For at kunne flytte kroppen, skal du flytte din overbevisning, da alt foregår i dit hoved. Det kan være modstand, du har mødt på din vej gennem livet, som er grunden til, at du ikke når dine mål.

Det handler om, at arbejde med dine personlige udfordringer. Anerkender du dine udfordringer, selvom det er svært, så kan jeg hjælpe dig med at arbejde videre derfra. Jeg vil motivere dig og støtte dig i at ændre din livsstil. Du er nået så langt, at du har truffet valget om at skaffe hjælp til at nå dit mål. Forandring er svær at skabe, det kræver blod, sved og tårer at komme igennem – men det er dit liv! Det er dig, der bestemmer over det, og skal tage vare på det, da kun du er din egen begrænsning.
Du bestemmer selv hvad fokuspunktet i vores arbejde er. Hvis du gerne vil arbejde med et bestemt fokuspunkt, eller teknik, kan jeg hjælpe dig med det. Jeg vil motivere dig ved at sætte mål og løbende give dig feedback. Jeg vil give dig gode råd om kost og sundhed, så vi kan udvikle din træning. Jeg brænder for at give dig den bedste oplevelse og gode resultater med din træning. Jeg vil følge dig tæt og være en aktiv del af din træningsudvikling og livsstilsforbedringer.
Jeg har arbejdet som personlig træner igennem mange år, og har skabt stort erfaring inden for dette. Personlig træning handler ikke kun om at have fokus på træningen, men også det personlige og om at få tilført motivation til dig.

Vi er alle sammen forskellige individer, som har brug for at få en skræddersyet tilgang til kost og træning. Dette for at kunne skabe de bedste resultater for vores kroppe. En personlig træner har fokus på klientens styrker og svagheder. Og måler løbende klientens forbedringer i den fysiske form. De kan være med til at uddanne deres klienter i andre aspekter ud over motion, herunder generelt om sundhed og retningslinjer inden for ernæring. Personlig træning er for alle. Det ses igen og igen, hvordan personer mister lysten og motivationen til at forsætte deres træning, når hverdagen er travl og fristelserne presser på.

Netop der kan det være svært at holde fokus. Her kan en personlig træner hjælpe dig med at opnå det ønskede vægttab, komme tættere på en præstation, øget styrke eller udholdenhed, blive inspireret til nye metoder og træningsformer og ikke mindst få et spark i den rigtige retning, hvis motivationen svigter. Flere mennesker benytter en personlig træner. Det kan være alt fra pensionister til direktører. Målene er forskellige. Det kan være ønsker om sundhed, vægttab eller øget muskelmasse, men i bund og grund handler det om at være tilfreds med sig selv.

Kontakt mig!

Tiden er inde til, at du skal tage dit helbred seriøst. Kontakt mig i formularen nedenfor – så hjælper jeg dig på vej.