Life & Skyggecoach

Skyggecoaching foregår via telefon eller videochat som FaceTime eller Skype. Det vigtige i den forbindelse er, er at du befinder dig i trygge omgivelser. Det handler om, at lige meget, hvad der dukker op under coachingen, vil du have din base at støtte dig til.

Et forløb starter med en samtale, hvor du kan fortælle lidt om baggrunden for valget af skyggecoaching. Her kan jeg også give dig en idé om hvad det er, og hvordan det vil fungere. Coachingen er omfattet af fortrolighed, hvilket betyder, at intet du fortæller din coach, vil nogensinde blive fortalt til andre. Det er vigtigt, at du er åben og ærlig over for skyggecoachen. Jo mere ærlig og åben du er over for din coach, jo dybere vil hun kunne føre dig. Du vil føle dig tryg igennem hele forløbet. Din åbenhed og ærlighed vil hjælpe dig med at få dybere indsigter i dig selv.

En skyggecoach kommer aldrig med svar, men hun stiller til gengæld spørgsmål, som vil gøre dig i stand til at se indad for at finde svarene og komme videre. Skyggecoaching bygger på, at alle svarene findes inde i dig selv. De ligger dybt begravet og skyggecoachen vil give dig redskaber til at finde dem. Skyggecoachen har selv været igennem forløbet og ved derfor, hvordan det føles. Hun ved, hvor følelsesladet det kan være og ved præcist, hvordan det skal håndteres.

Vi møder som menneske mange udfordringer på vores vej. De fleste håndterer vi i hverdagen, men der er enkelte udfordringer, som vi kæmper med og nogle af dem kan tage årevis uden at lykkes. Det kan være svært for det enkelte individ at gennemskue hvorfor de bliver hængende i de samme udfordringer. Dette kan coachen hjælpe dig med at finde svar på.

Kontakt mig!

Tiden er inde til, at du skal tage dit helbred seriøst. Kontakt mig i formularen nedenfor – så hjælper jeg dig på vej.